Sømtjenester

Reparasjon, justering og

tilpasning

Møbelsøm og

omtrekking

Bli ny?


Futuretria tilbyr søm av møbeltrekk og ulike typer omtrekking.

Passer ikke? 


Her kan du få justert, sydd inn/ut og tilpasset plagg som ikke passer.

Ikke kast!


Har du ødelagte klær og tekstiler som trenger reparasjon, ta kontakt.

Kleskolleksjoner/redesign


Sleeping Daisy

Let's party like it's monday

Curtain call

Skjørt

Overdeler

Kjoler

Buksedresser

Whirlwind

Bærekraftig


Helt nye design av gamle overskuddstekstiler.

Unike stoffer


Ulike typer gjenbrukstekstiler er tilgjengelige og de ulike designene kan sys opp på bestilling.

På bestilling


Går du med et spesielt plagg i tankene? Ta gjerne kontakt, så kan det kanskje realiseres.

U-turn

Celebration

Priser

Veiledene prisliste for produkter og tjenester finner du ved å klikke her:

Vilkår for kjøp


Alle produktpriser er oppgitt uten frakttillegget, så merk at frakt kommer i tillegg til kjøpesummen. Leveringstid kan variere noe avhengig av type plagg/tjeneste. Avtale om levering gjøres derfor tilknyttet hver enkelt bestilling. I og med at plaggene produseres av brukte materialer, vil det være begrenset tilgang på enkelte stoffer. Merk derfor at stoffer vist på illustrasjonsbilder kan være utilgjengelige.

 

Ønsker du å returnere en vare du har kjøpt hos Futuretria, er dette mulig. Ta først kontakt med selger på post@futuretria.no og informer om at du ønsker retur for å få tilsendt returseddel. Lovbestemt angrefrist på 14 dager etter at varen er mottatt gjelder. Kjøper betaler fraktkostnader selv og produktets kjøpesum returneres av selger når varen mottas i ubrukt stand og uten skader. Lapper og merking må ikke fjernes dersom varen skal returneres. For å forsikre deg mot uforutsette hendelser i postgangen, anbefales at retur sendes med sporing. Før varer sendes fra Futuretria, er de sjekket for feil og mangler, så dersom du skulle motta en pakke med skadet embalasje (og som følge av dette en skadet vare), ta bilde av embalasjen og skaden og send dette på epost så fort som mulig, slik at vi kan ta dette videre. Produkter som er skreddersydd etter kjøpers mål er unntatt angrerett.

 

Ved mangel på produktet som ikke er tilknyttet ytre faktorer som skade under transport, gjelder lovfestet reklamasjonsrett. Ta kontakt på post@futuretria.no i slike tilfeller. Kostnader for retur dekkes da av selger.

 

Vi gjør oppmerksom på at farger på illustrasjonsbildene kan avvike noe fra virkeligheten når de gjengis på skjerm og mobile enheter. Bildene er å betrakte som illustrasjoner og avvik mellom illustrasjon og virkelighet kan forekomme. Priseksempler er veiledende. Merk derfor at priser varierer ved ulike oppdrag og at det er avtale om pris gjort ved direkte kontakt som gjelder.